Cine suntem:

SC MODULAR HOUSING TRANSILVANIA SRL, activează în domeniul construcțiilor clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Specialiști in fabricarea caselor pe structură metalică, de-a lungul timpului am adus mai aproape ideea de „casa pasiva”, scopul principal fiind de a aduce transferul termic cât mai aproape de zero, astfel încât să mențină echilibrul termic atât iarna, cât și vara.

Totodată, suntem specializați și în executarea izolațiilor, termoizolațiilor, fonoizolațiilor și hidroizolațiilor cu spumă poliuretanică cu celulă inchisă rigidă și celulă deschisă, poliuree și membrană poliuretanică; oferim servicii complete, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

Izolare cu spumă poliuretanică
Izolare cu spumă poliuretanică

Spuma poliuretanică și poliureea sunt cele mai noi tehnologii din domeniul izolațiilor, având proprietăți excepționale care asigură o metodă eficientă de izolare, fiind rezistente la condiții meteorologice nefavorabile.

SC MODULAR HOUSING TRANSILVANIA SRL, oferă clienților calitate, seriozitate și profesionalism. Ne bazăm pe experiența dobandită de-a lungul anilor realizand lucrări de calitate superioară, lucrând cu echipamente de ultimă generație, astfel mulțumind fiecare client.

Partenerii noștri

Lucrăm cu parteneri de încredere pentru a putea livra un produs desăvârșit

Clienții Noștri

sc Boomerang srl

sc Foodlike srl

sc Arquihome International srl
sc Intertransilvania srl

sc Cysainstal srl

sc Bea&Magda srl
sc Calcim Proiect srl

Persoane Fizice