Cereți o ofertă!

Aveți un proiect în vedere? Cereți acum o ofertă, iar noi vom lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil! Ofertele se realizează gratuit și nu vă obligă să cumpărați!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Izolarea cu spumă poliuretanică a clădirilor devine o alegere populară!

Spuma poliuretanică aderă la orice substrat și se poate aplica pe plan drept sau înclinat. Această spumă izolatoare nu are nevoie de adezivi speciali sau de sisteme de fixare. Fiind o soluție rapidă și eficientă, înlocuiește cu succes alternativele învechite de izolare: vata minerală sau plăcile de polistiren.

Acest material izolează interiorul față de exterior în orice condiții, fie climat rece sau cald, umed sau uscat, fie vântos sau calm.

Izolare cu spumă poliuretanică
Izolare cu spumă poliuretanică

Beneficiile spumei poliuretanică

Hidroizolarea clădirilor sau a unor elemente ale lor, dar și izolarea termică și fonică poate fi asigurată cu succes de spuma poliuretanică. Având aplicații multiple, se găsește în diferite compoziții chimice și în diferite densități.

Noi vă vom îndruma în alegerea celei mai bune soluții pentru tipul de izolație dorit, bineînțeles în concordanță și cu destinația clădirii dumneavoastră.

Galerie foto

Izolare fonică cu spumă poliuretanică Izolare termică cu spumă poliuretanică Hidroizolații cu poliuree cu rezistență ridicată